Πώς κάνουμε SEO

Πώς κάνουμε SEO

Πώς κάνουμε SEO

Το SEO θα πρέπει να πάρει την κυκλοφορία από το οργανικό αποτέλεσμα αναζήτησης σε κερδοφόρες λέξεις-κλειδιά. Οι κερδοφόρες φράσεις αναζήτησης και οι λέξεις-κλειδιά συνήθως έχουν ήδη ανταγωνισμό.

Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία όμως.

Η υπηρεσία SEO μας χωρίζεται σε τέσσερα βήματα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σε αυτή τη συγκεκριμένη σειρά. Κάνουμε πάντα αυτό που είναι καλύτερο για κάθε μεμονωμένο έργο.

1. Στρατηγική αναζήτησης

Το πρώτο βήμα στην επιτυχή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι να ορίσετε μια στρατηγική αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι η στρατηγική SEO που παρουσιάζουμε βασίζεται στους επιχειρησιακούς στόχους του ιστότοπου και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρουσιάσουμε ένα σχέδιο για μια θετική απόδοση επένδυσης (ROI). Έχουμε δει τα αποτελέσματα μιας καλής ορατότητας στη σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP).

Κατά τη δημιουργία της στρατηγικής αναζήτησης, αναλύουμε ποιες λέξεις-κλειδιά και φράσεις αναζήτησης χρησιμοποιούν οι πιθανοί πελάτες σας. Αυτό ζυγίζεται σε σχέση με το πόσο κερδοφόρες και σχετικές είναι αυτές οι λέξεις-κλειδιά για την επιχείρησή σας και το επίπεδο ανταγωνιστή που υπάρχει.

Γνωρίζουμε ότι το SEO είναι μια σχετικά αργή διαδικασία και ότι εξαιτίας αυτού είναι εξαιρετικά σημαντικό να ορίσετε το κομμάτι στην αρχή επιλέγοντας τη σωστή στρατηγική αναζήτησης για να βελτιστοποιήσετε. Σε ορισμένα έργα η στρατηγική αναζήτησης μπορεί να είναι σχετικά εύκολη, αλλά σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να απαιτηθεί προσεκτική και εμπεριστατωμένη ανάλυση.

2. SEO στην σελίδα

SEO στην σελίδα σημαίνει ότι ο ιστότοπος εξετάζεται για να βεβαιωθεί ότι όλες οι σελίδες είναι εύκολα προσβάσιμες και βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης. Η εσωτερική δομή σύνδεσης πρέπει να αναθεωρηθεί για μέγιστη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων (κείμενα και εικόνες) σε κάθε σελίδα πρέπει να βελτιστοποιηθεί με διαφορετικές λέξεις-κλειδιά ή φράσεις αναζήτησης.

Όλες οι μηχανές αναζήτησης έχουν έναν αλγόριθμο που καθορίζει ποια ιστοσελίδα θα πρέπει να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης, γι ‘αυτό η ανάλυση και βελτιστοποίηση στην σελίδα είναι εξαιρετικά σημαντική. Μια καλή σελίδα SEO δείχνει τις μηχανές αναζήτησης ότι ο ιστότοπος είναι σχετικάός με ένα συγκεκριμένο θέμα και ότι είναι αρκετά σημαντικό να εμφανιστεί στο αποτέλεσμα της αναζήτησης.

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες των μηχανών αναζήτησης που αξιολογεί και υπολογίζει τη συνάφεια ιστότοπων με το ερώτημά σας αναζήτησης. Δεδομένου ότι καταλαβαίνουμε το SEO, μπορούμε να δώσουμε στον αλγόριθμο των μηχανών αναζήτησης ένα χέρι βοήθειας για την ανάλυση της ιστοσελίδας.

Το επόμενο βήμα είναι να δείξουμε ότι ο ιστότοπος έχει συνάφεια στον τομέα του, δεδομένου ότι η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης θέλουν να δώσουν στους χρήστες τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η ομάδα μας εξετάζει:

  • Την δομή
  • Το περιεχόμενο
  • Τον κώδικα

 

3. Εκτός σελίδας SEO 

Μια ολοκληρωμένη στρατηγική σύνδεσης τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι σύνδεσμοι και το κείμενο συνδέσμων ποικίλλουν και κατανέμονται σε διαφορετικούς ιστότοπους για να παρέχουν μέγιστη αντοχή. Οι ποιοτικοί σύνδεσμοι μπορούν να γίνουν ή να δημιουργηθούν με διάφορους τρόπους ανάλογα με το περιεχόμενο και την εστίαση του ιστότοπου.

 

4. Υποβολή εκθέσεων και παρακολούθηση

Η αναφορά μας στο SEO περιέχει σχετικά στατιστικά στοιχεία για τις λέξεις-κλειδιά που έχουν προσδιοριστεί μαζί με μια ανάλυση της κατάστασης και τυχόν προτεινόμενες βελτιώσεις.

Η έκθεση SEO περιλαμβάνει:
– Στατιστικά στοιχεία λέξεων-κλειδιών
– Έκθεση κυκλοφορίας
– Προτεινόμενες βελτιώσεις

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Enter your keyword